Új sorozatunkkal, ha úgy tetszik, kilépünk a saját komfortzónánkból is. Arcok rovatunkban eddig elsősorban neves séfekkel és cukrászokkal folyt az eszmecsere, ami természetesen továbbra is a Dining Guide tematikája marad. Az új szériában azonban olyan arcokat is szeretnénk közelebbről megmutatni, akik a hazai gasztroszakma jól ismert, meghatározó szereplői – de a beszélgetések, ha lehet így fogalmazni, kiköltöznek a konyhából.
Amit ígérhetünk: erős kérdéseket. Tartalmas beszélgetéseket. Betekintést a háttérben zajló folyamatokba. A megszokott megközelítések mellett új perspektívákat.
Mindent megteszünk azért, hogy őszinte válaszokkal és valódi tartalommal töltsük meg a kérdést: Hol tart valójában a magyar gasztronómia 2018-ban?
Akiket a sorozatba már meginvitáltunk, és elfogadta a felkérésünket: