Hirdetés
Hirdetés

Új interjúsorozat indul! Hol tart a magyar gasztronómia 2018-ban?

SZERZŐ: DiningGuide
2018. szeptember 19.
Hol tart a magyar gasztronómia napjainkban? Tulajdonképpen banális felvetés. Gasztronómiára szakosodott magazinként és a Dining Guide Top 100 Étteremkalauz online platformjaként most mégis arra teszünk kísérletet, hogy valódi tartalommal töltsük meg ezt a kérdést – és ehhez a magyar gasztronómiai színtér valódi letéteményeseit fogjuk beszélgetésre invitálni.
Hirdetés

Új sorozatunkkal, ha úgy tetszik, kilépünk a saját komfortzónánkból is. Arcok rovatunkban eddig elsősorban neves séfekkel és cukrászokkal folyt az eszmecsere, ami természetesen továbbra is a Dining Guide tematikája marad. Az új szériában azonban olyan arcokat is szeretnénk közelebbről megmutatni, akik a hazai gasztroszakma jól ismert, meghatározó szereplői – de a beszélgetések, ha lehet így fogalmazni, kiköltöznek a konyhából.

Amit ígérhetünk: erős kérdéseket. Tartalmas beszélgetéseket. Betekintést a háttérben zajló folyamatokba. A megszokott megközelítések mellett új perspektívákat.

Mindent megteszünk azért, hogy őszinte válaszokkal és valódi tartalommal töltsük meg a kérdést: Hol tart valójában a magyar gasztronómia 2018-ban?

Akiket a sorozatba már meginvitáltunk, és elfogadta a felkérésünket:

Hamvas Zoltán (Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke)
Bíró Lajos (Bock Bistro)
Gerendai Károly (Costes)
Hlatky-Schlichter Hubert (Babel)
Kovács Kristóf (Déryné Bisztró)
Segal Viktor
Csapody Balázs (Kistücsök)
Szini Béla (Trattoria Pomodoro)
Fausto di Vora (Fausto's)
Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd (Anyukám Mondta)
Mihályi László (Mihályi Patisserie)
...és a listát folyamatosan bővítjük!
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram