Hirdetés
Hirdetés

Vagány nevet kapott a Tanti helyén készülődő új Huszár-étterem

SZERZŐ: diningguide
2018. április 29.
Az utóbbi két Huszár-hely neve is betalált, a Beszálló és a Fáma után pedig megvan az új étterem neve is: nemsokára világra jön Zuzu.
Hirdetés

Van benne valami a Huszár Krisztián és csapata körüli állandó zsizsegésből, és talán még egy harcias tözsfőnököt is eszünkbe juttathat Zuzu.

Fáma Facebook


Miután Huszár Krisztián komoly mélymerülést tett az ázsiai konyha világában, most új fejezetet indít. A 12. kerületi étteremben olyan ételek fognak felbukkanni a kollektív nemzeti tudatalattiból, mint az orjaleves, a fasírt, a körömpörkölt és az aranygaluska. Polgárpukkasztásból sem lesz hiány, ugyanis

nem káprázik a szemünk, ha majd milánói sertésbordát látunk az étlapon.

Hogy ezt a (némileg joggal) sokat támadott fogást miként fogja kivitelezni Huszár Krisztián 2018-ban, a volt Michelin-csillagos Tanti helyén nyíló Zuzuban – az mindenképpen megér egy misét. De egy ebédet legalábbis biztosan.

Tárkonyos vajbab leves, marhanyak, vajas galuska / Fáma


Apropó, ebéd. Igazán pazar nyitvatartással indul a Zuzu, a tervek szerint reggel 7-től este 10 óráig várják majd a vendégeket, avagy reggelit, ebédet és vacsorát is kínálnak majd. Kíváncsian várjuk, hogyan is fog kinézni (és ízleni) egy magyaros reggeli, Huszár elgondolásában. Nyitás hamarosan.
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram