„Pétert magas szintű, értékes nemzetközi gasztronómiai tapasztalata, a vendéglátás iránti szenvedélye, valamint kreativitása és innovatív szemlélete kiválóan alkalmassá teszi a Kempinski Hotel Corvinus Budapest konyhai csapatának vezetésére. Péter folyamatosan fejlesztette vezetői képességeit mióta csatlakozott hozzánk és biztosak vagyunk benne, hogy ebben a kulcsszerepben kiválóan helyt fog állni és még magasabb szintre emeli szállodánk gasztronómiai kínálatát.” – mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója.
Bárdos Péter a budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace-ban kezdte karrierjét 2001-ben, majd a Kempinski Hotel Corvinus Budapestnél folytatta. Nemzetközi pályafutása 2007-ben a Hilton London Metropole-ban indult, ahol 13 év alatt lépésről lépésre előrehaladt a ranglétrán. 2020-ban Dubajba költözött, és a Hilton Dubai Palm Jumeirah nyitás előtti Head Chefjeként dolgozott. 2021 végén tért vissza Magyarországra, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest Executive Sous Chef pozíciójába. Szenvedélyes és innovatív séf, aki folyamatosan keresi a kreatív megoldásokat és figyel a vendégvisszajelzésekre.
Sok sikert kívánunk az új pozícióhoz!
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.