Hirdetés
Hirdetés

Trollolo: Gordon Ramsay, egy amerikai nő Angliában és a döglött hal esete

SZERZŐ: DiningGuide
2020. augusztus 12.
Gordon Ramsay-nek sem kell lenni ahhoz, hogy a főzőambíciókkal bíró hölgy kiborítson. Vagy csak egy csinos trollal állunk szemben?
Hirdetés

"Egy Angliában élő amerikai, három gyermek édesanyja, világutazó, YouTuber, ápolónő. Szeress, nevess, aztán újra! Túlbecsülik a normalitást" – hangzik @jchelle36 bemutatkozása Twitteren. A csinos anyuka és ápolónő példásan kitartó módon borítja ki az angolokat válogatott konyhai műveleteivel, legutóbbi "főzőleckéjét" pedig maga Gordon Ramsay sem hagyta szó nélkül.

Gordon Ramsay közismerten impulzív személyiség. Professzionalitásához kétség sem fér, de tény, hogy a szereplései során tanúsított megnyilvánulásai rendszerint valóban túlzók. Egyikünk sem szívesen lenne azon szakácsok helyében, akiknek valaha maró gúnnyal, szitkozódással vagy éppen heves öklendezéssel értékelte konyhai teljesítményét. Ramsay a TikTok platformját is arra használja, hogy videós receptekre reagáljon, de hozzá kell tenni, hogy senkit sem bánt és kritizál indokolatlanul ezekben a minivideókban.

Nem csak Ramsay akadt ki jchelle36 halsütésén, TikTok-osok sora készítette a reakcióvideókat / Forrás: TikTok

A jchelle36 nevű, fent bemutatott TikTok-felhasználó valami egészen kivételes naivitással és magabiztossággal megy házhoz a pofonért. Elképzelhető az is, hogy egy geggel állunk szemben. Ez esetben viszont profi a hölgy, mert nem tűnik megjátszottnak.

A nicknév egy amerikai hölgyet takar, aki Angliába költözve kedves és pozitív hangnemű kisvideókban tudósít új, brit életéről, és mutatja be a helyi ételek készítését. Hiába azonban a vonzó külső és a hófehér mosoly, sem a műkörmök, sem a Baywatch-ot idéző fürdőruha és dekoltázs nem menthette meg jchelle36-et az újabb felháborodás-hullámtól.

A szexi anyuka már júniusban is borzolta a kedélyeket, amikor egyik kislánya közreműködésével "igazi angol teát" főzött – mikróban. Nem csupán a mikrohullámú sütővel sértette meg a brit teakultúrát, hanem az indokolatlan mennyiségű hideg tejjel és cukorral is. Elnézve a furcsa oktatóvideót, british tea még csak eszünkbe sem jutna a láttán.

 

Új "receptje" felvételekor az említett piros fürdődresszben jelenik meg a videó elején, és igazi angol fish&chips készítésére invitál. A kaland egy tengerparti strandon kezdődik, ahol nemes egyszerűséggel fog egy döglött halat, hazaviszi, lemossa, de innentől sem lesz jobb a helyzet. Panírként egy kétes masszát készít lisztből, sóból, cukorból, gyökérsörből... Miután pedig bekeni csirizzel, a hal mikrohullámú sütőben végzi. Ramsay ezúttal (is) joggal mondja ki, hogy ez egy okádék, és szerinte ez a nő még soha nem járt Nagy-Britanniában. A mikró egyébként jchelle36 legjobb barátja, ebben ránt halat, készít angol tojásreggelit. Mindenre jó.

Külön vicces, hogy a brit konyhát így megcsúfolja valaki. Tény, hogy nem a legízesebb és legkifinomultabb ételeket köszönhetjük az angoloknak, de jchelle36 műveletei nyomán felmerül az emberben, hogy egy médiahackről van szó. Nem hekkről, hackről.

@gordonramsayofficial

This is what happens when you send me your dishes......#ramsayreacts #duet with @jchelle36

♬ original sound - jchelle36

Jchelle36 további művei itt elérhetők.

Források: 1, 2 

Olvassa el korábbi írásunkat is!

 

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram