Hirdetés
Hirdetés

Tragikus balesetben elhunyt Antoine Alléno séf, Yannick Alléno fia

SZERZŐ: DiningGuide
2022. május 12.
Antoine Alléno-t egy lopott autóval gázolták el.
Hirdetés

Gyászol a francia gasztronómia. A szakmát és a közvéleményt egyaránt sokkolta az ifjú séf döbbenetes és értelmetlen halála.

Antoine Alléno múlt hét vasárnap este Párizsban mopedezett. Az Alma híd közelében egy közlekedési lámpánál megállva elgázolta egy lopott autóval közlekedő visszaeső bűnöző. A gyanúsítottat elfogták. A mindössze 24 esztendős Antoine Alleno életét nem tudták megmenteni, a helyszínen életét veszítette.

Édesapja a három Michelin-csillagos séfikon, Yannick Alléno. Fia követte édesapja hivatását, a Ferrandi szakácsiskolát végezte el, és a családi tulajdonban álló, párizsi Burger Père & Fils par Alléno étterem konyhájának élén állt. Az egységes szakmai közvélemény szerint nagy jövő állt előtte.

Franciaországban felborzolta a kedélyeket a tragikus baleset, az egész sajtó foglalkozik a témával. A legújabb hírek szerint körözés is ki volt adva a gázolóra.

A francia és nemzetközi szakácsszakma búcsúztatja Antoine Alléno-t és fejezi ki részvétét édesapja, Yannick Alléno és családja iránt.

Forrás: 1, 2

Tovább olvasok:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram