Hirdetés
Hirdetés

Tovább a világbajnokságra! Megszületett a 2020-as Bocuse d'Or Europe eredménye

SZERZŐ: DiningGuide
2020. október 16.
GRATULÁLUNK a magyar csapatnak! Magyarország továbbjutott a lyoni Bocuse d'Or világdöntőre.
Hirdetés

A tegnapi és mai napon lezajlott a világ legelismertebb szakácsbajnoksága, a Bocuse d'Or európai fordulója.

Komoly energiákat és rengeteg munkaórát tett a magyar csapat a mai szereplésbe. A versenyző 16 ország közül a

Veres István séf, Molnár Bence commis, Volenter István coach és Széll Tamás csapatelnök vezette magyar négyes a 9. helyen végzett – ezzel kijutott a 2021-es lyoni világdöntőre.

Az Európa-bajnokság dobogósai:

I. helyezett: Norvégia
II. helyezett: Dánia
III. helyezett: Svédország

A legjobb haltálnak járó különdíj Izlandé
A legjobb hústálnak járó különdíj Franciaországé
A legjobb commis-nak járó különdíj Finnországé

Gratulálunk a helytálláshoz és a szép teljesítményhez!

Az idei magyar versenytányérok:

Sült póréhagyma, karfiol, rókagomba, citromszósz – Ecetes uborka, citromfűvaj, édeskömény – Afrikai harcsa, tengeri moszat, tárkonyos burgonyapüré szerecsendióval – Puliszkakrém – Karalábé, juhtúró, parmezán és puliszka – Hagymaszósz

A magyar csapat haltányérja (Fotó: Fekete Antonio / Designfood)

Brokkoli fenyő és citrom konfittal – “Puliszkatojás”: puliszkakrém, juhtúró, parmezán, puliszka – Kovászos kenyérrel, fekete trombitagombával, rókagombával és kucsmagombával töltött fürj – Kása fürjbelsőségekkel – Zeller, mogyoró- és gomba-crumble – Gombaszósz – Jus

A magyar csapat hústányérja (Fotó: Fekete Antonio / Designfood)
Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram