Hirdetés
Hirdetés

Tőlünk is megrendelheti a Top 100 étteremkalauzt!

SZERZŐ: DiningGuide
2016. március 20.
A napokban jelent meg a Volkswagen-Dining Guide Top 100 Étteremkalauz, melyről sokat írtunk már, így talán csak annyit emelnénk ki, hogy 2016-os kötet különlegessége, hogy – szakítva a korábbi szokással, illetve a magyar példával/bevett gyakorlattal, egy nemzetközileg elismert mintát, az olasz Espresso-t követve – az éttermi teszteléseknél a 20-as pontrendszerről a 100-asra álltunk át.
Hirdetés

Mindezt azért, hogy még jobban érzékeltetni tudjuk a finom különbségeket, a szofisztikált részleteket. Az idei kalauz szakmai hitelességét ezúttal a híres La Peca tulajdonosa, a 2 Michelin-csillagos séf, Nicola Portinari független, szakmailag rangos személye garantálta, aki titokban tesztelte a legjobb húsznak ítélt éttermet.

A kötet az éttermek mellett az egyre jelentősebbnek számító street food színtér fontos állomásait is listázza, a belváros szívében található egységektől kezdve a legeldugottabb 18. kerületi kincsekig, ahova megéri fel-felkerekedni.

A megrendeléshez nem kell mást tenni, mint írni a [email protected] emailcímre, megadni a megrendelő nevét, illetve hogy hova küldjük a hány darab példányt.
A kalauz ára 2750 Ft postaköltséggel együtt, melyet utánvétellel lehet megvásárolni.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram