Hirdetés
Hirdetés

Több, mint rágógumi a szemnek: főzőlapot dob piacra a Buzzfeed

SZERZŐ: DiningGuide
2017. augusztus 4.
A Buzzfeed Tasty nevű oldala tehető a leginkább felelőssé azért, hogy az utóbbi időben elárasztották az internetet a felülről felvett főzős videók. Minden bizonnyal találkoztunk már Facebookon a szépen koreografált, szélsebes mozdulatokkal készülő finomságok elkészítését bemutató, néhány perces felvételekkel. A Tasty-videók népszerűségi mutatói megdöbbentőek. Az oldal mindössze két év alatt vált az internet legnagyobb gasztronómiai […]
Hirdetés

A Buzzfeed Tasty nevű oldala tehető a leginkább felelőssé azért, hogy az utóbbi időben elárasztották az internetet a felülről felvett főzős videók. Minden bizonnyal találkoztunk már Facebookon a szépen koreografált, szélsebes mozdulatokkal készülő finomságok elkészítését bemutató, néhány perces felvételekkel.
A Tasty-videók népszerűségi mutatói megdöbbentőek. Az oldal mindössze két év alatt vált az internet legnagyobb gasztronómiai tartalomszolgáltatójává. Az online ismertséget most megpróbálják átültetni a gyakorlatba: egy olyan indukciós főzőlapot készülnek piacra dobni, amelyet összeköthetünk az okostelefonunkkal.

A minimalista dizájnnal tervezett főzőlappal süthetünk, párolhatunk, sőt akár szuvidálhatunk is. A felhasználók csaknem kétezer, lépésről lépésre lebontott Tasty-receptből válogathatnak, de a készüléket a mobilapplikáció nélkül is lehet majd használni. A főzőlapot összehangolhatjuk a kiválasztott recepttel, amely a leírtak alapján melegszik majd fel.
A kritikusok szerint a termék legnagyobb hátránya, hogy nem számol azzal, ha a szakács nem követi a receptben leírt utasításokat. Ha ugyanis a felhasználó kifelejt egy lépést, vagy netán rossz összetevőt használ, a végeredmény jócskán eltérhet a videó végén bemutatott ételtől.
Forrás.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram