Hirdetés
Hirdetés

Thomas Bühner-vacsora a Salonban

SZERZŐ: DiningGuide
2016. január 6.
A napokban Wolf András séf oldalára felkerült egy fotó, azóta sokan találgatják, mit keres a világhírű séf is rajta. Valami készül a Salon étterem háza táján, és ha a Pödör keze is benne van, ott biztos, hogy jó eséllyel nagy durranásról van szó.
Hirdetés

A csúcskategóriás olajokat és eceteket forgalmazó cég vezetője, Reiner Berger nem bíz semmit a véletlenre. 2013-ban a Noma meghívásával indította útjára a Pödör Black Table Gourmet Dinner sorozatot, amit 2014-ben a perui Roberto Ortiz követett.
Idén pedig február 27-én a 3 Michelin-csillagos Thomas Bühner veheti kezébe a fakanalat, aki Berger elmondása szerint kiválóan ismeri az olajokat és eceteket, ami az egyik legfontosabb tényező volt a kiválasztáskor a séf szerénysége, kreativitása és profizmusa mellett.
A menüsorról egyelőre annyit lehet tudni, hogy 6 fogás lesz, amiből kettőt Wolf András és Fekete Antonio, négyet pedig Thomas Bühner fog elkészíteni, s minden falatban megtalálható lesz az ecet ereje és az olaj selymessége. Ezen kívül hat fiatal, magyar dizájner fogja bemutatni legújabb ruha – és cipőkölteményeiket.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram