Tudja jól minden szenvedélyes – és kevésbé szenvedélyes – háziasszony és hobbiszakács, hogy nincs is hangulatosabb, mint órákon (napokon) át főzni-sütni a szeretteinknek az ünnepekre. Kijöhet azonban úgy is a lépés, hogy úgy döntöttünk, idén nem szánjuk rá az időt és energiát. Rengeteg étteremből lehet ünnepi menüt rendelni otthonra országszerte, néhány éve azonban kezd itthon is divatba jönni, hogy top helyek is nyújtanak efféle szolgáltatást.
A novemberben elköltözött-megújult-kibővült (és azóta folyamatosan teltházas) Stand25 idén ismét áll rendelkezésre, ha mi azt mondjuk, hogy semmi kedvünk halat pucolni vagy kacsamájjal bíbelődni. A kellően vicces kedvű megrendelők pedig meg is tréfálhatják a szeretteiket, és miután a család kiosztotta nekik otthon a Michelin-csillagot, csak azután árulják el, hogy ki főzte az ünnepi menüt.
A Stand25 ajánlata:
Kacsamájterrine lilahagymalekvárral // 3900 Ft/adag
Széll Tamás-féle halászlé pontyfilével, haltejjel // 3450 Ft/adag
Töltött káposzta enyhén füstölt oldalassal // 3450 Ft/adag
Kacsacomb lilakáposztával // 3450 Ft/adag
Információ: egy ételből 2 adagonként lehetséges rendelni.
A rendelés leadásának határideje: 2019. dec. 19. / Érdemes mielőbb, mert limitált számú rendelést vesznek fel.
Elérhetőségek rendelésleadáshoz: [email protected] / +36 30 961 32 62
A megrendelt ételek átvétele: december 23-án 11:00-16:00 között a Stand25 étteremben (Budapest I. kerület, Attila út 10.)
Az étterem weboldala
Olvassa el cikkünket az elmúlt hetekben újranyitott Stand25-ről!
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.