Hirdetés
Hirdetés

Szép mentés, Salt Bae!

SZERZŐ: DiningGuide
2020. március 12.
Viríts arany burgerrel! A nőknek pedig ingyen rózsaszín vega burger jár – avagy Salt Bae hozza a formáját.
Hirdetés

Salt Bae új éttermében aranyburger néven száz dollárért, potom harmincezer forintos összegért kínál egy bucit Wagyu-marhából kézsült húspogácsával.

https://www.instagram.com/p/B9hvvj6h-Dd/

Az ára nem (csak) a nemes marha miatt ilyen magas, hanem azért, mert aranyat is tartalmaz. Igen, az arany ehető, az élelmiszeripar be is sorolja, a 24 karátos aranyfólia  szerepel a cukrászati alapanyagok között, torták és különleges desszertek bevonataként is. Gdansk itala, a Goldwasser aranypelyheket tartalmaz, de egy osztrák pezsgőmárka is gyárt aranytartalmú terméket – lehengerlő első randikhoz. 

https://www.instagram.com/p/B9NxJ9MnW8T/

Salt Bae jól ismert nem mindennapi ötleteiről. A New York Cityben lévő étterme a ráncfelvarrás utáni újranyitás alkalmával a női vendégeknek rózsaszín vega burgerrel kedveskedett – ingyen.  Az étterem vezetője, Al Avci kedves gesztusnak gondolta a húsmentes pink ingyenburgert, így meglepődött, mikor a marketingakcióra jó néhányan felszisszentek, és meglehetősen szexistának bélyegezték. Ennek nyomán az étterem reagált a bakira, és jelenleg nemtől függetlenül mindenkinek ingyen adják a halványrózsaszín bucis, mangó chutney-val, sütőtökkel, sárgarépával készülő vegetariánus burgert.

https://www.instagram.com/p/Bx7k6u9FVD7/

Az étlapon hatféle burger szerepel, az áruk a helyi viszonyokhoz képest normálisnak mondható, öt ezek közül 9,99 és 22,5 dollár között mozog. Ám aki nagyot szeretne villantani, rendelhet olyat, ami igazán „virítja a pénzt”. Értelme nem sok van, az arany ugyanis ízetlen. Élvezeti értéke annak van, hogy azt a fennhéjázást, amikor ilyesmit rendel valaki – mások is látják. Vélhetően nem volt még olyan vendég, aki egyedül ette meg egy üres sarokban. Ehhez közönség kell!

https://www.instagram.com/p/B9FI-NiH00N/

Nusret Gökçe, a török származású showman nem a szerénység és visszahúzódás ikonja. Sokan szidják teátrális húzásai miatt, ám az éttermei továbbra is népszerűek, a Salt Bae márka pedig értékes és világhírű. Egyszerűen van rá igény.

Forrás.

Egy tavalyi sztori...

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram