Hirdetés
Hirdetés

Szembeötlő különbségek: így oldották meg a „dobozolást" a sereghajtó és az élen végző csapatok a Bocuse d'Oron

2021. szeptember 28.
Így dobozol a csúcsgasztronómia: 21 ország kreatív megoldásai a Bocuse d'Or döntőn az elviteles ételek tematikájára. A két fő alapanyag a garnéla és a paradicsom volt, amelyből három fogást kellett prezentálniuk szállítható formában, köztük egy paradicsomos desszertet is. Az utolsó helyen végzett országtól haladunk a dobogósok felé.
Hirdetés

Fotók: Bocuse d'Or

Dobozok és szakácssapkák

 

21. Uruguay

21. Uruguay, Chef Lucas RODRIGUEZ

20. Costa Rica (nem közöltek közelebbi képet az ételekről)

20. Costa Rica, Chef Mauricio VÍQUEZ GONZALEZ

19. Tunézia (a zsűri kóstolja)

19. Tunézia, Chef Moncef BEN AMARA

18. Ecuador

17. Indonézia

Nem közöltek fotót az elviteles menüről.

16. Chile

16. Chile, Chef Luis UBEIRA

15. Kolumbia

15. Kolumbia, Chef Carlos PAJARO ORTIZ

14. Thaiföld

14. Thaiföld, Chef Panuvit KHAOKAEW

13. Oroszország

13. Oroszország, Chef Viktor BELEY

12. Szingapúr

12. Szingapúr Chef, Mathew LEONG

12. Szingapúr Chef, Mathew LEONG

11. MAGYARORSZÁG

11. Magyarország, Veres István séf

10. Olaszország

10. Olaszország, Chef Alessandro Bergamo

10. Olaszország, Chef Alessandro Bergamo

9. Japán

8. Svájc

8. Svájc, Chef Ale MORDASINI

7. Észtország

7. Észtország, Chef Artur KAZARITSKI

6. Finnország

6. Finnország, Chef Mikko KAUKONEN

5. Svédország

5. Svédország, Chef Sebastian GIBRAND

4. Izland

4. Izland, Chef Sigurður LAUFDAL

4. Izland, Chef Sigurður LAUFDAL

III. helyezett: Norvégia

3. Norvégia, Chef Christian Andre

II. helyezett: Dánia

2. Dánia, Chef Ronni VEXØE MORTENSEN

I. helyezett: Franciaország

1. Franciaország, Chef Davy Tissot

 

1. Franciaország, Chef Davy Tissot

.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram