Hirdetés
Hirdetés

A bajba jutott olasz vendéglátók megsegítésére Sting új alapítványt hozott létre

SZERZŐ: DiningGuide
2021. június 14.
Sting és felesége, Trudie Styler imádja Olaszországot, és nem csak turistaként. Toszkánában töltik az év egy részét Il Palagio nevű nyári rezidenciájukon.
Hirdetés

Sting társadalmi és jótékonysági ügyekben tanúsított küldetéstudata nem újdonság. Az angol zeneszerző, énekes, aktivista és felesége a pandémia harmadik hullámának végén új non-profit szervezetet alapított – mégpedig Olaszországban. Az Every Breath Foundationt a fennmaradásukért küzdő olaszországi bárok és éttermek megsegítésére gyűjt pénzt.

Hirdetés

Az Il Palagio Stingék XVI. században épült nyári rezidenciája Toszkánában, a házaspár ezen a birtokon él évente több hónapot. Rajonganak Itáliáért, és büszkék rá, hogy saját bort, olajat és mézet is termelnek. (A fenti videón az Il Palagio helyszínén ad koncertet.)

Az Every Breath Foundationt (Minden Lélegzet Alapítvány) a vendéglátóipar támogatására hívták életre. Olyan éttermeket, bárokat, kávézókat segítenek, amelyek nem adták fel a világjárvány idején – közölte Sting és Trudie Styler is a közösségi médiafelületeiken.

Trudie Stylerről tudni érdemes, hogy nem csupán Sting feleségeként ismert, önjogán is celebritás: színésznő, rendező. filmproducer. A Sting és Trudie Styler alkotta szupersztár házaspár évtizedek óta foglalkoznak komolyan társadalmi, környezetvédelmi és jótékonysági ügyekkel. Számos projektjük mellett Trudie Styler a gyermekek jogaiért világszerte harcoló UNICEF nagykövete, és Stinggel együtt alapították meg 1989-ben az esőerdők fennmaradásáért küzdő The Rainforest Foundation alapot.

Az alábbi videóban Sting a Down-szindrómával élők világnapján a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásáért kampányolt:

Forrás

Tovább olvasok:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram