Hirdetés
Hirdetés

Sertéstarja japán borsmártással - Fuji receptje

SZERZŐ: DiningGuide
2014. március 28.
A Fuji étterem egyik emblematikus receptjében egy jól ismert alapanyag mutatja meg új arcát.
Hirdetés


Hozzávalók:

  • 3db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 250ml szója
  • 90ml ecet
  • 30ml olaj
  • 1 kávéskanál reszelt gyömbér
  • 1 evőkanál cukor

Elkészítés:
A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk és az olajon lepirítjuk. Majd a többi hozzávalóval összefőzzük. Kihűlés után pépesre turmixoljuk. A húst sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőben megsütjük. Omlós maradjon, ne száradjon ki. Tálaláskor a húst felszeleteljük, salátára rakjuk. 3 kanál szószt rakunk rá + fél kanál japán borsot (sansho).
 

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram