Az étterem hetente egyszer fog kinyitni, csütörtökönként, egészen kicsi, 18 fős - Segal elmondása szerint gyönyörű - látványkonyhával egyben, ahol tulajdonképpen csak a séf és a vendégek lesznek.
A koncepción most dolgozom, lesz mindig egy meglepetés menü. Segalosan, amilyet kitalálok éppen azon a héten. Most jártam Koreában, tehát valószínűleg lesz ilyen ihletésű, de lesz magyar alapanyagokkal, a hazai gasztronómiára jellemző fogás. Nagyon sok az ötlet, folyamatosan alakul a terv. A menü pedig úgy fog alakulni, az lesz, amihez éppen kedvem van vagy abból, amit kapok a piacon. Reggel kimegyek a piacra, bevásárolok és főzök estére. Ahogy hagyományosan lennie kéne.
Tehát szeptembertől hetente kóstolhatják Segal Viktor főztjét, bővebb információval pedig a segal.hu-n tájékoztatja majd az érdeklődőket.