Hirdetés
Hirdetés

Séfváltás a Barakában is! Novemberben debütál az új étlap

SZERZŐ: DiningGuide
2019. október 18.
Újabb séfváltásról számolhatunk be a Dining Guide Étteremkalauz élvonalából: a szintén az országos top 20 éttermet és a Made in Hungary társulást erősítő Baraka Étterem is új konyhafőnökkel folytatja tovább.
Hirdetés

Idén 86 ponttal a 19. helyen szerepel a Baraka a Dining Guide TOP100 Étteremkalauzban. A Budapest belvárosi francia-ázsiai fúziós fine dining étterem konyhájának élén 2018 év eleje óta a Brazíliában felnevelkedett André Bicalho-t találhattuk.

Őt egy ifjú séf, Keve Márton váltja a séfposzton. A Dunaújvárosban felnőtt szakács információink szerint mintegy tíz éven át dolgozott Angliában, azon belül is Londonban, Bristolban, Herefordban és Cardiffban, valamint fél éven át Spanyolországban. Jelentős külföldi tapasztalatok után veszi át tehát a Baraka konyháját Keve Márton, aki jó képességű, érdeklődő és a magas nívójú gourmet konyhák mellett elkötelezett szakács hírében áll.

Hirdetés

Kíváncsian várjuk, hogy a fine dining világán belül is emelkedettnek számító Barakában milyen változások várhatók az új séf érkezésével. A Keve Márton jegyezte új étlappal november elején jelentkezik az étterem!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram