Egy kép, ami bejárta az internetet.
Michelin-csillagos étterem konyhájában, a kukán kuporogva

A fotó minden pátoszt mellőz: Westaway egy felfordított szemeteskonténeren ücsörög, és láthatóan fáradtan falatozik épp. A felirat a következő:
„Több mint ezer adag ételt főztem egy hét alatt azoknak az embereknek, akik a családjukkal vagy a barátaikkal vacsoráztak nálunk. Én általában így vacsorázom, egy kukán kuporogva. Ha van séf ismerősöd, emlékezz erre a képre, esetleg főzz neki valamit, és ülj le vele vacsorázni. Sokaknak lehet, hogy nem olyan nagy dolog ez, de a hozzánk hasonlóaknak sokat jelent.”
A képet felkapta az internet. A megjegyzést hozzáfűzők közt sok séf neve szerepel. Akik lehet, hogy rengeteg embert megetetnek naponta, de ők maguk éhesek maradnak, vagy csak gyorsan belapátolnak valamit munka közben vagy után. Erre hívta fel a figyelmet a slow food mozgalom atyja, Carlo Petrini is minap. Sürgetve, hogy az éttermi konyhák reformja elengedhetetlen. Azoknak is jár az étel élvezete – vagy legalább a méltó, egészséges étkezés –, akik másokat etetnek.
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2021-ben.