Hirdetés
Hirdetés

Sárközi Ákos: „Valószínűleg ezért szeretik ennyire világszerte Ed Sheerant"

SZERZŐ: DiningGuide
2021. november 14.
Egy úgynevezett celebritás, aki nem agyament kérésekkel fárasztja a vendéglátóit, hanem – hírének megfelelően – laza, nyitott és kedves. A háromszoros Grammy-díjas angol énekes látogatásáról kérdeztük Sárközi Ákost.
Hirdetés

Az idén Budapesten rendezett MTV Europe Music Awards alkalmából a popzene világsztárjainak sora érkezett a magyar fővárosba. A mai rendezvényt az MTV csatornáin a tervek szerint mintegy 180 országban közvetítik. Fellépői a YUNGBLUD, a Måneskin, a One Republic, az Imagine Dragons, a Griff és a girl in red, a headliner pedig kétségtelenül Ed Sheeran , aki a Sas utcai Textúra éttermet választotta vacsorahelyszínnek.

A Michelin-csillagos Borkonyhában szombat este mintegy 90 fő étkezett, több vacsoraidőpontban. A köztudottan nem nagy méretű étteremmel átlósan szemben működik viszont a jóval nagyobb befogadókészségű Textúra. A Borkonyha-tulajdonos Horváth Tamás és Kalocsai Zoltánon kívül a Textúrának nem csupán az execuutive séfje, hanem társtulajdonosa Sárközi Ákos, aki ezen az estén is bent volt az étteremben.

„Csak a Textúrában aznap közel négyszáz embert láttunk vendégül ebéd- és vacsoraidőben. Teljes teltházzal mentünk, az egyik asztalhoz pedig az MTV gála miatt Budapestre utazott Ed Sheeran érkezett" – meséli Ákos.

Semmilyen sztárallűr nem mondható el a háromszoros Grammy-díjas angol énekesről. Teljes nyitottsággal viseltetett felénk, a Textúra degusztációs ételsorát kérte ki borsorral, és egyáltalán nem sietett. Sokáig maradt, és az étkezésbe magyar pálinkák kóstolása is belefért.

„A másik asztalnál ült a feleségem, Évi, és a lánya, Zsófi is, így mindannyian találkozhattunk vele. Ed Sheeran az este folyamán bejött a konyhába is, mindegyikőnkkel fotózkodott, sőt kivette a telefont a kezünkből, hogy készítsünk közös szelfit is. Ed pontosan olyan, mint a híre. Hihetetlenül kedves, közvetlen és nyitott, emellett egy tökéletes vendég volt."

Tovább olvasok:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram