
„Apu fiatalkorában, szakácstanulóként többször volt vidéken gyakorlaton. Ma azt mondanák stázsolni. Örökre megtanulta, hogyan kell isteni disznótorost készíteni.
Most, hogy az étteremben személyesen nem fogadhatunk vendégeket, idő és hely is felszabadult, hogy ötletes csomagolásban kínáljunk disznótoros finomságokat a vendégeinknek" – meséli Rosenstein Robi, aki büszkén mutatja a frissen készült fotót is 77 éves édesapjáról. Rosenstein Tibor túlzás nélkül évtizedeket tagadhatna le a korából.
„Nálunk mindig erős a disznóvágás időszaka, apu nagyon szívesen foglalkozik vele. Annyira kedves számára ez a téma, hogy azt találtuk ki: felvesszük videóra az instrukcióit. A disznótoros csomagunkban ugyanis a klasszikus hármas, a véres hurka, májas hurka és a kolbász úgy érkezik házhoz, hogy a vendégeinknek kell frissen kisütniük. Így lesz az igazi. A disznótoros csomagokból rendelők számára tesszük elérhetővé (először) a videókat egy kis segítség gyanánt a készítéshez."
És persze egy kis videós emlékeztetőként, milyenek is egy igazi vendéglős szavai és mosolya a saját maga által készített finomságok felett.

A Rosenstein-család disznótoros pakkját egy-egy főre állították össze. Belecsomagolnak disznósajtot, az egyes vidékeken cigánka néven ismert sült májast, sült tarját zsírjában és a már említett hagyományos disznótoros triót. A disznóságok nem maradhatnak kísérők nélkül, a húsok és belsőségek mellé érkezik kovászolt-élesztős bagett, házi mustár, reszelt torma és házi csalamádé. A kísérők kísérője pedig az elegáns kis slank üvegbe töltött Rosenstein-féle szilvapálinka. A család cukrásza, Tímea is hozzájárul a csomaghoz, szilvalekváros derelyével lehet lefojtani a húsok sorát.

A Rosenstein Vendéglő telefonszáma: +36 1 33 33 492
A Rosenstein Vendéglő honlapja
A Rosenstein Vendéglő Facebook-oldala
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2023-ban.