Amikor megnyitott az Odú, elsősorban az ebédre és a vacsorára összpontosított, ez a koncepció azonban azon a környéken nem teljesen működött. Krizmanics Norberték többek között ezért is döntöttek úgy, hogy koncepciót váltanak, és a bevált, jól működő (elviteles) ebéd mellett vacsora helyett a reggelire fektetnek hangsúlyt a továbbiakban.
Ez pedig változatosságot is hozott az Odúba, ami ebédidőben gyors és lendületes, köszönhetően a sok-sok elviteles vásárlónak, a délelőtti órákban azonban pont ennek ellenkezője, azaz ráérősen reggelizős. Az ételek is úgy lettek kitalálva, hogy az ember ne rohanásban kezdje a napot. A főtt tojáson kívül az összes tojásételt kipróbáltuk, azaz a rántottát, az omlettet és a posírozott tojást is. Minden tojásétel meglehetősen kiadós, mert 3 tojásból készül, és aioli, kovászos uborka, parmezán és saláta is jár hozzá. A rántottát chorizóval kértük, a posírozott tojást brie sajttal, az omlettet szárított paradicsommal, és mindannyiszor jól elkészített, minőségi tojásételt kaptunk, jó arányérzékkel összerakott, gazdag összeállításban és szép tálalásban.
A tojásételek 950 Ft-ba kerülnek, ebben benne van a 3 tojás, az aioli, a kovászos uborka, a parmezán és a saláta is (és egy bagett), az extra feltétek 200-400 Ft között vannak. Reggelizni csak hétköznapokon lehet, 8-11-ig.
Ha egy mondatban kéne összefoglalni, azért ajánljuk, mert "reggelizz, mint egy király" élményt ad, jó ár-érték arányban.