Hirdetés
Hirdetés

Quincy Jones, a Mezzo és Auguszt József tejszínes epertortája

2018. július 17.
Quincy Jones-t stílusosan egy "music restaurantba" vitték vacsorázni tegnapi budapesti koncertje után. Megkockáztatjuk, hogy az aznap este a Mezzóban zenélő Berkes Balázs-Pintér Zoltán párosnak az öröm és megtiszteltetés mellett némi víz lefolyt a hátán, amikor megtudták, hogy Quincy Jones és csapata is a hallgatóság tagjai között lesznek.
Hirdetés

Quincy Jones a világ egyik legbefolyásosabb zenei producere, aki egyszersmind dalszerző, tévés és zenei producer, karmester, trombitás, és elképesztő érzékkel fedez fel és gondoz tehetségeket. Ne feledjük, hogy a 27-szeres Grammy-díj nyertes producer a világ legjobb hangjai közé sorolta Radics Gigiét, aki a mostani koncertjén is fellépett, akárcsak a magyar származású roma jazzgitáros, az immár világszinten jegyzett Andreas Varady, aki még csak a napokban fogja betölteni a 21. évét.

Mezzo Music Restaurant


Önmagában azért is óriási tiszteletünk, hogy a világklasszis művész 85 esztendősen turnézik, és ezt világsztároktól egészen szokatlan közvetlenséggel teszi. Mint kiderült, Quincy Jones kedvence a tejszínes epertorta, amit a Mezzo Music Restaurant vezetősége az Auguszt 1870 – Auguszt József Fény utcai cukrászdájából rendelt meg. És bár nagy a kísértés, hogy megtudakoljuk, hogy mit kért az étteremben, és hogy ízlett neki, ez maradjon az ő magánügye.
A Mezzo nagyon szimpatikus Facebook-posztja és Király Viktor Instagram-videója megörökített az estéből annyit, hogy később is emlékezhessünk a mester látogatására.

Mezzo Music Restaurant


"Ma este a koncert után még meglátogattak minket Quincy Jones és barátai, hallgattak egy kis Berkes Balázs/ Pintér Zoltán duót, aztán Auguszt torta is volt, (mert Quincy kedvence az epres) meg nagyszerű hangulat ezekkel a kedves, végtelenül szerény és szerethető emberekkel. Köszönet Kleb Attilának, hogy ez a koncert létrejött - meg még sok hasonló..." (Mezzo Music Restaurant Faceboook)

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram