Hirdetés
Hirdetés

Paneer: a bombabiztos rántott sajt

SZERZŐ: DiningGuide
2016. szeptember 9.
A Paneer két évvel ezelőtt született, abból az egyszerű ötletből, hogy rántottsajtot is lehet jól csinálni, minőségi sajtokból és jó panírból. Az ötlet olyan nagyszerűnek bizonyult, hogy a Paneer azóta két állandó állomással és két mozgó hellyel rendelkezik, azaz most már hálózat. Az ötletet aztán egy véletlen fejlesztette tovább, elhívták őket ugyanis egy hamburger fesztiválra, […]
Hirdetés

A Paneer két évvel ezelőtt született, abból az egyszerű ötletből, hogy rántottsajtot is lehet jól csinálni, minőségi sajtokból és jó panírból. Az ötlet olyan nagyszerűnek bizonyult, hogy a Paneer azóta két állandó állomással és két mozgó hellyel rendelkezik, azaz most már hálózat. Az ötletet aztán egy véletlen fejlesztette tovább, elhívták őket ugyanis egy hamburger fesztiválra, egy ilyen helyre viszont nem lehet burger nélkül érkezni. Így született meg a rántottsajt burger, ami ma már a Paneer "húzóágazata".
"Szinte perverz dolog beletenni egy rántott sajtott egy ciabattába vagy más kenyérfélébe, főleg panírozva, de a megfelelő szószokkal és körítéssel nagyon megnyerő tud lenni – mondja Sváby András, a rántott sajt hazai streedfoodosítója – ha lehet ezt a nem létező szót használni. – Ezt bizonyítja az is, hogy a Szigeten már tavaly is sorban álltak a külföldiek, hogy megkóstolhassák, és szinte hetente-kéthetente kapunk franchise megkereséseket. Úgy gondolom, jópofa dolgot csinálunk, amit az általunk kifejlesztett technológiák valóban egyedivé tesznek."
Ami a 10. Dining Guide Street Food Show-t illeti, a Paneer a kedvenc sajtburgereivel érkezik. Már most hatalmas készültségben vannak, hiszen – és ez jelenti a vállalkozás egyik legnagyobb kihívását – ennyi rántott sajt elkészítése rengeteg előkészületet igényel. "Minden gyerek tud panírozni, én is emlékszem, mennyit foglalatoskodtam vele kiskoromban a nagymama konyhájában, viszont ilyen nagy mennyiségben nagyon trükkös tud lenni ez a dolog. A sajt ugyebár folyik, nekünk viszont olyan bombabiztos panírt kell csinálnunk, amiben minden a helyén marad. Viszont imádjuk csinálni, és imádjunk a közelgő eseményt is. Ez az egyik legjobb street food fesztivál, kint lenni ott, ahol máskor a legtöbb autó jár, külön jóérzést ad" – árulta el Sváby András.
13502676_1709725935944180_609809695767072563_o

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram