Hirdetés
Hirdetés

Online torta-akadémiát nyitott a Preston!

SZERZŐ: DiningGuide
2016. november 29.
Nehéz nem észrevenni azt az elképesztő változást, ami a hazai cukrászatban az elmúlt években végbement. Új szemlélet, változatosabb alapanyagok, meglepő technológiák. A formatortákat sem kerülték el ezek a tendenciák: a térfogat-növelt tésztákat lassan kiszorítják a természetesebb receptek, az egykor szebb napokat is látott marcipánt felváltja a fondant, a turbékoló cukorgalambok helyén pedig lélegzetelállító virágkompozíciók díszelegnek. […]
Hirdetés

Nehéz nem észrevenni azt az elképesztő változást, ami a hazai cukrászatban az elmúlt években végbement. Új szemlélet, változatosabb alapanyagok, meglepő technológiák. A formatortákat sem kerülték el ezek a tendenciák: a térfogat-növelt tésztákat lassan kiszorítják a természetesebb receptek, az egykor szebb napokat is látott marcipánt felváltja a fondant, a turbékoló cukorgalambok helyén pedig lélegzetelállító virágkompozíciók díszelegnek.
A műfaj egyik hazai képviselője Mészáros Andrea, a Preston Torta-manufaktúra tulajdonosa. Andrea maga is a saját konyhájában kezdte: először csak a családjának, később már barátoknak is sütögetett. Saját bevallása szerint sokáig angolnyelvű videókból ellesett fogásokat használt, csak évekkel később tudott elég tapasztalatot és tőkét gyűjteni ahhoz, hogy angliai iskolákban rendszerezett tudást szerezzen.
A keserves tanulóévek nem múltak el nyomtalanul: Andrea nemrég úgy döntött, hogy akinek csak lehet, segít lerövidíteni a tanuló-időszakot. Néhány nappal ezelőtt ezért, Magyarországon egyedülálló módon, online torta-akadémiát indított. Az induló csomagban közel 30 videókurzusban mutatja meg, hogyan érdemes dizájntortát készíteni. Mindenféle előképzettség nélkül, a videók javaslatait követve így bárki képes akár néhány nap alatt mesterművet alkotni.
Az akadémia tananyagai kipróbált recepteket, pontos mértékegységet, egyébként csak vagyonokért elsajátítható technikákat adnak át azoknak,akik Andreához hasonlóan szerelmesei az édességkészítésnek. A kedvező áron megszerezhető tagsággal korlátan hozzáférés szerezhető hazánk legátfogóbb, folyamatosan bővülő tortadekorációs oktatóanyagaihoz. Így túlzás nélkül kijelenthető: mostantól csak a kreativitásunk szabhat nekünk határt. Az meg ugye kizárt?
További részletek ITT

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram