Hirdetés
Hirdetés

Olvassa el a Textúra Étterem topcukrászának felajánlását!

2020. március 14.
A Textúra Étterem tegnap bejelentette, hogy március 16-a, hétfőtől fogva előreláthatóan másfél hónapra felfüggeszti működését. A jelen helyzetet senkinek sem kell ecsetelni, mi pedig mutatjuk a topétterem cukrászséfje, Lovász Zsolt reakcióját!
Hirdetés

Bevalljuk, nem könnyű a koronavírus-járvány idején írnunk. Sem a pánikkeltésben, sem a téma elbagatellizálásában nem kívánunk részt venni, az emberek tájékoztatása pedig egy ilyen fajsúlyos ügyben nyilvánvalóan nem egy magazin feladata. Kerüljük a pátoszosságot is,  és az érzelmekre direkt ráhatást, de Lovász Zsolt, a Sárközi Ákos-vezette Textúra Étterem vezető cukrászának kiírása mellett nem szívesen mennénk el szó nélkül.

Napjainkban a vendéglátásban, szállodaiparban, rendezvényszervezésben, szállítmányozásban (és még sorolhatnánk) dolgozók tömegeit érinti világszerte a járvány okozta probléma. Hallani bosszús, kétségbeesett, pesszimista és optimista hangokat egyaránt, azonban ez a hozzáállás annyira magával ragadó, hogy utánközlésre méltónak ítéltük. És ez persze nem felhívás keringőre, nem gondoljuk azt, hogy most minden hasonló helyzetben lévő embernek pont így kellene cselekednie, hiszen családi, egzisztenciális és egyéb helyzet függvényében mindenki arra használja fel a kényszerpihenőjét, amire a legjobbnak látja. Lovász Zsolt így látta a legjobbnak!

 „Sziasztok! Van egy kis szabadidőm az elkövetkezendő másfél hónapban. Ha van valakinek olyan idős rokona vagy mozgásában korlátozott személy az ismerősei közt akkor szívesen vállalom a bevásárlást, gyógyszertár intézését kutyasétáltatást,vagy csak bármilyen segítségnyújtást, szóljon bátran mondjuk a főzes necces  És még egy havi bérletem is van úgyhogy Budapesten bárhol bármikor. Természetesen csakis ingyen ! jók legyetek!"

A nyitóképen Lovász Zsolt és a Textúra desszertje (Mont blanc vörösáfonyával) szerepel / Fotó: Fekete Antonio, Textúra Facebook

Lovász Zsolt volt a 2019- tortatesztünk egyik zsűritagja. Olvassa el cikkünket!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram