Hirdetés
Hirdetés

Olasz sztár bártender keveri a koktélt pénteken először Budapesten, a Múzsában

SZERZŐ: DiningGuide
2022. március 3.
A Világ 50 Legjobb Bárjának listáján 27. helyen szereplő milánói Camparino in Galleria bártendere, Tommaso Cecca holnap este a budapesti Múzsa vendége.
Hirdetés

A nyitóképen Tommaso Cecca vendég bártender

A Four Seasons Hotel Gresham Palota szecessziós koktélbárja, a Múzsa 2020 őszétől várja vendégeit Budapest aranykorát idéző környezetben. A szecesszió kifinomultsága és filozófiája ihlette a koktélkínálatot és ázsiai-magyar étlapot, a hangulata az épület szelleméhez illően elegáns és letisztult, modern és játékos.

Múzsa

Koktélalkímia és kézművesség – A Hónap Múzsája #5

Péntek este Budapesten először és kizárólag a Múzsában vendégszerepel Tommaso Cecca, a milánói Camparino in Galleria sztár bártendere. Az ötödik Hónap Múzsája esemény középpontjában a koktélalkímia és a kézművesség áll a Gresham-palota varázslatos miliőjében.

A The World's 50 Best Restaurants szervezete által rangsorolt The World's 50 Best Bars listájának 27. helyen szerepel a Camparino in Galleria, at olasz nagyváros 1915-ben megnyitott bárja, kilátással a milánói dómra. A Camparino in Galleria minden más bárnál jobban őrzi a világhírű aperitif, a Campari lelkét. Üzletvezetője és vezető bártendere, Tommaso Cecca pedig minden remény szerint egy kis Milánót csempész Budapestre a Camparino ikonikus koktéljaival, miközben Budapest szállodabüszkesége pedig további inspirációt nyújt neki egyedi kreációihoz.

Az élő zenével kísért eseményen való részvétel előzetes asztalfoglaláshoz kötött!

Muse of the Month #5 - Camparino
2022. március 4., péntek

Program:
17:00 – Kapunyitás
20:00 – Tommaso Cecca vendég bártender
21:00 – 00:00 – On Time Band

A helyek száma korlátozott!

A Facebook-esemény itt elérhető!

Szeretnék többet látni a Múzsából:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram