Hirdetés
Hirdetés

Nyisson vendéglátóhelyet Gödöllő nívódíjas Főterén, a város „nappalijában”!

SZERZŐ: DiningGuide
2022. március 4.
Minőségi vendéglátó kerestetik!
Hirdetés

A gödőllői Smarni, a Novo Café, a Kemencés Vendéglő, a Yellow Pub és a Sulyán Cukrászda az egész környék kedvencei, akárcsak a 2018-ban a Dining Guide top10 cukrászdája közé beválasztott Solier, illetve a nápolyi pizzát készítő Napolizza, amelynek tavaly önálló cikket szenteltünk. A város most új vendéglátóját keresi a minőségi gasztronómia jegyében.

Gödöllő aktuális pályázatát szeretnénk szakmai olvasókörünk figyelmébe ajánlani. A városvezetés legalább 10 évre keresi azt a vendéglátót, aki az átépített és díjjal kitüntetett Főtéren olyan vendéglátóegységet üzemeltet, amely méltón képviseli a város kiemelt helyszínét.

Hirdetés

Egy város főterének az elvárható szolgáltatásokon túl mindig plusz üzenete is van. Egy település ezen pontja egyfajta sűrített bemutatkozás is, amely sokat elárul úgy a helyiek, mind az idelátogatók számára egy város hangulatáról, rendezettségéről, miliőjéről.

Fotó: Gödöllő Város Önkormányzata

Gödöllő éppen tíz évvel ezelőtt elnyerte a Magyarország legszebb főtere címet, a négy évvel ezelőtti, 2018-as átépítés után pedig nívódíjat érdemelt ki a megújult Főtér.

A város büszkesége tehát Gödöllő központi helyszíne, a városvezetés ezért is kezeli kiemelt projektjei között a Városháza épületéhez kapcsolódó üzlethelyiség kialakítását.

Látványterv / Fotó: Gödöllő Város Önkormányzata

Exkluzív helyszínen, tágas beltérrel és terasszal a Főtéren

Az üzemeltetőjét kereső vendéglátóegység az újjáépülő Városháza árkádja alatt kapott helyet, jelentősen hozzájárulva Gödöllő belváros arculatának kialakításához. A megnyitásra váró üzlethelyiség beltéri összalapterülete 92 négyzetméter, a nyitott, de lefedhető vendéglátóterasz az árkád alatt 63 négyzetméteres.

Látványterv / Fotó: Gödöllő Város Önkormányzata

Az igazán jó vendéglátóhelyekre újra és újra vissza akarnak térni a vendégek, amire van is példa Gödöllő vendéglátásában. A kirándulók körében töretlen népszerűségű a Gödöllői Királyi Kastély, a kastélykertek vagy a királyi vasúti váró, Gödöllő múltbeli értékeit képviselve. A város jelenében azonban létfontosságú, hogy egyre több minőségi étterem, cukrászda és kávézó biztosítsa a városlakóknak és a turistáknak egyaránt a megpihenés és feltöltődés perceit. A hónap utolsó napjáig lehetséges pályázni az új vendéglátóhely üzemeltetésére!

A pályázat kihirdetője: Gödöllő Város Önkormányzata

A vendéglátóegység belsőépítészeti kialakítására és bérbevételére szóló pályázat beadási határideje: 2022. március 31.

A pályázati felhívás Gödöllő város honlapján, itt elérhető!

Cikkünk Gödöllő Város Önkormányzata támogatásával készült

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram