Hirdetés
Hirdetés

Nutella hotel nyílik januárban a kiválasztottaknak

SZERZŐ: DiningGuide
2019. december 13.
Tegye fel a kezét, akinek ne lenne egy pár elkötelezett Nutella-rajongó ismerőse? (Netáncsak ő maga az.) A mogyorókrémek koronázatlan királya miután beette magát oly sok édesszájú tudatába és tudatalattijába, most arra ad lehetőséget, hogy néhány szerencsés kiválasztott magát egye be a Nutellához. Január 10-én nyílik a Hotella Nutella.
Hirdetés

Egy elég eredeti marketingfogással hallat magáról a legendás olasz élelmiszergyártó. Aki ugyanis igazi Nutella-őrült, jól tudja, hogy nem olyan könnyű abbahagyni, ha egyszer lekerült az üvegről a teteje. Erre az őrületre játszik rá a minihotel, ahol a lehető legtudatosabban tolják túl a mogyorókrém jelenlétét, kicsit mintha egy Nutellára átírt Charlie és a csokigyárban volnánk.

Kép forrása: hotellanutella.com

Az olaszosra hangolt elnevezésű szállodát azonban nem a piemonti őshazában építik meg, hanem a kaliforniai Napa-völgyben. Egy pályázatot írtak ki ősszel: arra kérték a mogyorókrém – sajnálatos módon kizárólag az Egyesült Államok-beli – rajongóit, hogy egy 60 másodperces videóban valljanak arról, mivel is teszi olyan széppé a reggeleiket a Nutella.

Kép forrása: hotellanutella.com

A három napra pop-up jelleggel megnyitó szállodában pedig a három legjobbnak ítélt pályázót látják vendégül, ahol a cég saját séfjeinek nutellás ételeivel kényeztetik a nyerteseket. Mi látnánk fantáziát egy ilyen tematikus hotelben nem csak pop-up jelleggel, az anyakontinensen is...

Kép forrása: hotellanutella.com

Egyik forrásunk volt.

A Nutella hotel után következzen egy kolbászos, sokkal közelebb Magyarországhoz!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram