Hirdetés
Hirdetés

No, mivel áll elő az újranyitó az éttermi pionír, a Noma?

SZERZŐ: DiningGuide
2020. május 19.
Nem, nem kiszállítással, bár elviteles opciót kínálnak.
Hirdetés

Kifordult a világ a négy sarkából: az extravagáns koppenhágai fine dining étterem, a világhírű Noma olyan ételt tesz az asztalra, mint bárki. Persze nyilván nem úgy, mint bárki, de most mégsem sült körömvirágot tálalnak tojássárgájával és whisky-szósszal, zellerből gyrost (shawarmát) vagy éppen olyan – valljuk be – erősen gyomorforgató étket, mint a tollával együtt tálalt szárnyast, a saját csőrével kanalazható kacsaagyat és fermentált mókushúst néhány éve az őszi vadmenü részeként.

Dobpergés: a Noma szabadtéri borbárt nyit az étterem előtt, és hamburgert fognak kínálni.
@Facebook Noma

Elegánsan összesen kétféle burgert készítenek, egy sajtburgert és egy vega verziót, (természetesen) frissen sütött burgonyás buciban. Az étterem legendás fermentálóműhelyből is kikerül persze egy kis extra a burgerekbe, és umamiban gazdag élményt ígér a Noma.

A járvány lecsengését követően Dániában is zajlik a szabályozások fellazítása, ezért az óvatos és a szabadtérre szorítkozó újranyitás. Ha valaki arra járna (nem fog), egy papírzacskóban haza is viheti a Noma-féle comfort food élményt.

Az étterem valódi megnyitásához egyelőre időt kér a Noma csapata.

A Noma most zárva lévő beltere @Facebook Noma

Még egy kis Noma!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram