Fotók: Bocuse d'Or és Magyar Bocuse d'Or Akadémia
Az elviteles versenytéma előétele: ratatouille tarte konfitált paradicsommal, paradicsom vinaigrette-tel és petrezselyemolajjal:
Az elviteles tematika főétele garnélával töltött derelye fehér paradicsomszósszal, grillezett paradicsommal és garnéla bisque-kel.
Paradicsom-eper-bodza baba desszert:
A hústéma dísztálon szervírozva: marhastefánia volt a fő alapanyag.
A marhastefánia ráközelítve.
A kétféle vegán burgonyaköret egyike, konfitált burgonya hagymadzsemmel, savanyított kaprilevéllel és kakukkfűvel és ropogós burgonyapuffancs burgonyapürével:
Zöldség friccasse:
Brokkoli és sült cékla saláta tormával és almával:
A magyar hústéma tányéron szervírozva a zsűritagoknak:
A 2021-es Bocuse d'Or lyoni döntő eredményei:
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.