Hirdetés
Hirdetés

Nézze meg a magyar Bocuse d'Or csapat mai döntős versenyételeit!

SZERZŐ: DiningGuide
2021. szeptember 27.
Veres István séf és Molnár Bence commis mai munkái a lyoni Bocuse d'Or döntőn.
Hirdetés

Fotók: Bocuse d'Or és Magyar Bocuse d'Or Akadémia

Az elviteles versenytéma előétele: ratatouille tarte konfitált paradicsommal, paradicsom vinaigrette-tel és petrezselyemolajjal:

Fotó: Fekete Antonio, Magyar Bocuse d'Or Akadémia

Az elviteles tematika főétele garnélával töltött derelye fehér paradicsomszósszal, grillezett paradicsommal és garnéla bisque-kel.

Fotó: Fekete Antonio, Magyar Bocuse d'Or Akadémia

Paradicsom-eper-bodza baba desszert:

Fotó: Fekete Antonio, Magyar Bocuse d'Or Akadémia

A hústéma dísztálon szervírozva: marhastefánia volt a fő alapanyag.

Fotó: Fekete Antonio, Magyar Bocuse d'Or Akadémia

A marhastefánia ráközelítve.

Fotó: Fekete Antonio, Magyar Bocuse d'Or Akadémia

A kétféle vegán burgonyaköret egyike, konfitált burgonya hagymadzsemmel, savanyított kaprilevéllel és kakukkfűvel és ropogós burgonyapuffancs burgonyapürével:

Fotó: Fekete Antonio, Magyar Bocuse d'Or Akadémia

Zöldség friccasse:

Fotó: Fekete Antonio, Magyar Bocuse d'Or Akadémia

Brokkoli és sült cékla saláta tormával és almával:

Fotó: Fekete Antonio, Magyar Bocuse d'Or Akadémia

A magyar hústéma tányéron szervírozva a zsűritagoknak:

Fotó: Fekete Antonio, Magyar Bocuse d'Or Akadémia

A 2021-es Bocuse d'Or lyoni döntő eredményei:

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram