Hirdetés
Hirdetés

Nem vihette fel a gépre, megitta a hétdecis konyakot

SZERZŐ: DiningGuide
2015. augusztus 25.
Ami nem egyszerűen egy konyak, hanem egy körülbelül hatvanezer forintot érő 700 ml-es Rémy Martin XO Excellence borpárlat volt.
Hirdetés

Egy kínai nő múlt pénteken akarta felvinni az üveget egy pekingi járatra, de mivel csak egy deci folyadék engedélyezett, a reptéri személyzet próbálta meggyőzni, hogy hagyja ott és tegye a szemétbe az italt.
Hát nem tette. Kevés gondolkodás után inkább megitta a hétdecis konyakot, hogy ne vesszen kárba, amit valahol értünk, valahol pedig olyan érzést kelt, mintha egy drága, testes vörösborral kezdene valaki ivós játékba. A célt eléri, de az odáig vezető út és lelkiismeret, ugye.
Hogy a jelenet tökéletes legyen, megpróbált felszállni a gépre, amit természetesen nem engedtek, a földön fetrengve kiabált, majd egy tolószékbe ültették és egy szobába vitték, hogy ki tudja pihenni a Rémyt. Órákkal később tért magához, és azóta nagyon hálás a reptéri személyzetnek, amiért vigyáztak rá és értesítették a családját.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram