Hirdetés
Hirdetés

Negyedik lett a magyar csapat a Bocuse d'Oron, mienk a legjobb hústálnak járó különdíj!

SZERZŐ: Lami Juli
2017. január 25.
  1565 ponttal végzett Széll Tamás és a magyar csapat a 30. évfordulóját ünneplő Bocuse d'Oron. Tizenhat ponttal maradunk le a bronz szobrot haza vihető Izland mögött, a második Norvégia, a győztes az Egyesült Államok lett.
Hirdetés

Fantasztikus teljesítmény, hiszen soha egyetlen nemzetnek nem sikerült még ilyen rövid idő alatt ilyen hatalmas előrelépést elérnie a verseny történetében. A 24 tagú mezőnyből számos ország már a verseny kezdete óta részt vesz a megmérettetésben, az éremtáblázat első öt helyezettje birtokolja az összes érem nagyjából négyötödét. Ezzel szemben Magyarország mindössze harmadik alkalommal indult a versenyen, és több évtizedes hátrányt hat év alatt ledolgozva érte el ezt a kimagasló szakmai eredményt.
Jerome Bocuse azt súgta, a következőt Széll Tamásnak kell megnyernie, aki a felkészülés ideje alatt azt mondta, többet nem indul a versenyen. Meglátjuk!
Gratulálunk Széll Tamásnak és a magyar csapatnak, fantasztikus az eredmény! A magyar szurkolók pedig különdíjat érdemelnek, mert ilyen hangos és lelkes még nem volt senki!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram