Hirdetés
Hirdetés

"Nálam a szakma szeretete a csokoládéval kezdődött" - Péntekenként újra nyitva az újlipótvárosi Chouchou Desszertműhely

SZERZŐ: Szász Eszter
2022. szeptember 15.
Újra lehet sütizni, csokoládékat kóstolni az újlipótvárosi Chouchou Édesség és Csokoládéműhelyben.
Hirdetés

Nyitókép: Szász Kinga / Fotó: Csordás Ádám

A Hegedűs Gyula utcai butikcukrászda péntekenként 11-től 17 óráig várja a vendégeket. 

Málnatorta / Fotó: Fekete Antonio / Designfood

Az igazi szerethető helyek között előkelő pozíciót foglal el az újlipótvárosi Chouchou Desszertműhely, amelyet az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz idén a Top10 cukrászdák közé választott. A kis butikcukrászda nem véletlenül volt csendben, a zárva tartás alatt sem tétlenkedett. Szász Kinga cukrász a World Choclate Masters októberi döntőjére készülő Menyhárt Attilát is segíti a felkészülésben. Szász Kinga ezen kívül nem csak a csapatot erősíti, hanem az üzletben is dolgozik, tortát készít, és holnaptól a vevőket is újra kiszolgálja. 

Trüffel / Fotó: Fekete Antonio / Designfood

Szász Kinga az Édes Város torta- és süteményrendelő weboldal üzemeltetésében is aktívan részt vesz. A Bakonyi Gergő és Kassai Viktor nevével fémjelzett startup  Budapest legjobb cukrászdáit gyűjti össze, ahonnan pár kattintással lehet süteményt, tortát vagy egyéb édességet rendelni. A Chouchou pedig Budapest újhullámos kávézóit és vendéglátó helyeit látja el süteményekkel. A csokoládé szeretete mindenkit összeköt, és a Chouchouban láthatjuk, hogy lehet ezt profin süteményekbe, bonbonokba önteni. 

Most pedig újra megnyit, méghozzá Szász Kingával a pultban. Érdemes nyitásra odamenni és mindent megkóstolni. 

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram