Hirdetés
Hirdetés

Nagycsütörtöki vegán vacsora - Mede Ádám és Sajben Csaba négykezes a Laurelben

SZERZŐ: Király Márton
2023. április 4.
Ha kíváncsiak vagyunk arra, hogy hogyan is fest 2023-ban egy szenzációs húsmentes menü a legmagasabb szinten tálalva, akkor most csütörtökön a Laurelben megtaláljuk a választ.
Hirdetés

Ahogyan arról a Dining Guide is beszámolt, a múlt héten a Laurel étteremben tartották az év eddigi legvagányabb champagne-vacsoráját, a budapesti Kertész utcai étterem máris egy újdonsággal készül, amelyre még a fine dining világában nem volt példa.

A Laurelben a nyitás óta külön figyelmet fordítanak azokra a vendégekre, akik növényi alapú étrendet követnek, így  a zöldségközpontú kreációik kiemelt helyet foglalnak el az étlapon. Április hatodikán, nagycsütörtökön pedig egész estés szerepet kap a növényközpontú menüsor.

Az ételsort négykezes stílusban készítik: az étterem séfjét, Mede Ádámot ezúttal Sajben Csaba kíséri, a tízfogásos menüsor pedig hús helyett számos meglepetést tartalmaz.

Sajben Csaba, aki már DP BBQ korszaka alatt kísérletezett a húsmentes fogásokkal és a házigazda Mede Ádám, a Dining Guide Ifjú Séftehetsége díjat kétszer is elnyerő konyhafőnök közösen állították össze az ételsort, ami száz százalékig vegán, de nem csak a húsmentesen étkező vendégeknek fogja elnyerni a tetszését.

A nagyböjti időszak utolsó előtti napjára tervezett kóstolóvacsora regisztrációhoz kötött, a limitált férőhelyek miatt érdemes mielőbb foglalni.

A menüben izgalmas alapanyagok, újszerű ételpárosítások ugyanúgy megtalálhatók, mint a Laurel immár ikonikusnak mondható, ördögszekérgombával készülő briósa.

Ha kíváncsiak vagyunk, hogyan harmonizál a kamilla – sárgabarack –gyömbér kombináció, ha felkeltette érdeklődésünket kápia-mángold-málna hármasa vagy ha nyitottan figyeljük, hogyan is fest 2023-ban egy szenzációs húsmentes menü a legmagasabb szinten tálalva, akkor most csütörtökön a Laurelben megtaláljuk a választ.

Az eseményre az alábbi linken regisztrálhatunk.

Tovább olvasok:

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram