Hirdetés
Hirdetés

Nagy sikerrel zárult a magyarok prezentációja a Gastronomikán

SZERZŐ: DiningGuide
2016. október 4.
A mai délelőtt volt büszkeségeink nagy napja! Tíz órától egymás után érték hazánk vezető séfjeink előadásai. Széll Tamás és Szulló Szabina kezde a sort. Mindketten egy-egy signature dish-t mutattak be (a 21. századi somlói és a Bocuse d'Orról ismert gulyásleves szerepelt a prezentációban). Ezen kívül bőven esett szó az Onyxról, az alapanyag fontosságáról és ennek […]
Hirdetés

A mai délelőtt volt büszkeségeink nagy napja! Tíz órától egymás után érték hazánk vezető séfjeink előadásai. Széll Tamás és Szulló Szabina kezde a sort. Mindketten egy-egy signature dish-t mutattak be (a 21. századi somlói és a Bocuse d'Orról ismert gulyásleves szerepelt a prezentációban). Ezen kívül bőven esett szó az Onyxról, az alapanyag fontosságáról és ennek kapcsán a hazai nehézségekről. A jövő is előkerült... a január végi Bocuse d'Or döntő és a saját étterem nyitása. Őket követte Palágyi Eszter, majd jött Bíró Lajos a leglendületesebb előadással, a sort pedig a gyönyörű Gerbeaud prezentáció zárta Hamvas Zoltán előadásában, és persze a Dobos torta, Mihályi László által újragondolva.


 
 
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram