Hirdetés
Hirdetés

Na tessék, már David Beckham is tányérokat pöttyöz... Massimo Bottura társaságában

SZERZŐ: DiningGuide
2021. június 23.
Két ikon egy konyhában.
Hirdetés

David Beckham profi válogatott labdarúgó karrierjét 2013-ban zárta le, neve és ismertsége azonban nem rozsdásodik. Massimo Bottura, minden séfek egyik legje jövőre tölti be a hatvanat, imádnivaló jelenség, aki a legkevésbé sem tűnik idősődő úrnak Beckham mellett. A brit sztár Modenában tett egy kitérőt Bottura Casa Maria Luigia rezidenciáján, ahol kimaxolták a találkozót.

Volt egy kis pipiskedés Beckham részéről a Maserati Mc20-asa társaságában a casa előtt – tudvalevő, hogy a séf is nagy Maserati-rajongó és tulajdonos. (Az exfutballista pedig nem mellesleg a Maserati márkanagykövete.)

Hirdetés

Beckham nem állt meg a szokásos formalitásoknál a látogatás során, hanem öltönyre felvett séfkötényben beállt tálalni a konyhára. Gyönyörű, élénk színekben pompázó krémek és pürék kerültek a tányérokra a brit vendég keze nyomán, Bottura instrukciói közben. Laza volt, látványos és szerethető. Hiába, a PR-t érezni kell, és ők ketten elég jók ebben.

Tovább olvasok:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram