Hirdetés
Hirdetés

Most kérje a kóstolómenüt a Pajtában! Egy igazán extra ajánlat az Őrségből

2019. november 14.
Ha az étlapot böngészve bizonytalankodnánk a választásban az elkövetkező egy hónapban, amikor az őriszentpéteri Pajtában járunk...
Hirdetés

Fotó: Szindbád, az Utazó @szindbadazutazo

Közeleg az év vége, ez idő tájt megsokasodnak a jótékonysági akciók. Igyekszünk az olvasótáborunk számára leginkább érdemleges információkat elhozni ezek közül is: íme, az őriszentpéteri Pajta Bisztró (Dining Guide TOP100 Étteremkalauz 84 pont, országos 31. helyezett) adventi felajánlása.

Az étterem egy nagyon fontos beszállítója egyébiránt az ivánci Vas Megyei Szakosított Otthon, ahol az őriszentpéteri kistérség jelentősen hátrányos helyzetű lakói élnek, és egy mintagazdaságban termelnek biominősítésű terményeket, amellyel már az Év Biogazdasága díját is elnyerték.

Hirdetés

Talán nem túlzás a megállapítás, hogy pusztán ezzel az üzleti és emberi kapcsolattal is sokat tesznek egy jó ügyért – de hozzá kell tenni, hogy a Vas Megyei Szakosított Otthonban kiváló minőségű, a prémium éttermi kategóriában létjogosultságot élvező zöldségek és gyümölcsök teremnek, tehát egy igazi win-win szituációról van szó. De lássuk az adventi felajánlást!

A Pajta Bisztró degusztációs menüinek árából egy hónapon át 20%-ot, menünként 3000 forintot a gencsapáti gyermekotthon kap meg.

A kóstolómenü a Pajtában 5+4 fogásból áll, és 15 ezer forintba kerül az összesen kilenc étel és köztes falatka. Itt jegyeznénk meg, hogy országos viszonylatban mindez rendkívül kedvező árnak számít – a Pajta által biztosított nívóban, hitelességben és eredetiségben.

Az egyenként 3000 forintokból összeadódó összeget a Pajta tulajdonosai, Kvasznicza Ferenc és Flóra, valamint az étterem csapata a gencsapáti gyermekotthon, az Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézmény javára ajánlja fel.

Az étterem jövő szerdától egy hónapon át tartja a gyűjtést, 2019. november 20-tól december 20-ig.

Ezután karácsonyi szünetre vonulnak (dec. 21-től 26-ig), majd december 27-én újra nyitva a Pajta.

Az étlap itt elérhető – kedves vendégek, érdemes ezen időszakban a degusztációs menüt kérni!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram