Hirdetés
Hirdetés

Mit eszünk a levegőben?

SZERZŐ: DiningGuide
2016. augusztus 25.
Nikos Loukas 2012-ben indította el a blogját (inflightfeed.com), ami kizárólag a repülőutakon felszolgált ételekről szól. Ő maga 15 éve dolgozik a repülésben, különböző szerepekben: eddig 65 légitársaság 405 járatán utazott, majdnem mint 700 ezer kilométert, 44 országban járt, és blogján mindegyik légitársaság fedélzeten felszolgált menüjét ismerteti és értékeli. Egyelőre a Turkish Airlines a kedvence, de […]
Hirdetés

Nikos Loukas 2012-ben indította el a blogját (inflightfeed.com), ami kizárólag a repülőutakon felszolgált ételekről szól. Ő maga 15 éve dolgozik a repülésben, különböző szerepekben: eddig 65 légitársaság 405 járatán utazott, majdnem mint 700 ezer kilométert, 44 országban járt, és blogján mindegyik légitársaság fedélzeten felszolgált menüjét ismerteti és értékeli. Egyelőre a Turkish Airlines a kedvence, de most éppen egy nagyobb projektbe kezdett bele: producertársával együtt az indiegogón arra gyűjt pénzt, hogy egy dokumentumfilmet forgathasson a repülőgépen felszolgált menükről, illetve leginkább a háttérmunkáról, ami ezzel kapcsolatban zajlik. A pénzfelajánlásokon kívül várja a repülős menükkel kapcsolatos történeteket is, amik bekerülhetnek a filmbe, a szponzori díjak között pedig természetesen szerepel közös repülőút és kósolás is.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram