Hirdetés
Hirdetés

Miskolc belehúzott

SZERZŐ: DiningGuide
2016. április 8.
Volt egy viszonylag hosszú időszak, mikor a településről a vas és acél, no meg az early Edda Művek jutott mindenki eszébe. Miskolc úgy döntött, hogy ebből elég. Elhatározták, hogy népszerű belföldi úti céllá szeretnének válni. Vad ötletnek tűnt, és pár éve még egy kicsit mosolyogtunk is ezen. Azonban be kell látni, hogy sikerült nekik. A borsodi város és környéke ma már menő belföldi útibeszámolók része.
Hirdetés

Úgy tűnik, a látnivalók és programok mellett a gasztronómia is egyre nagyobb hangsúlyt kap. Idén két miskolci hely is toplistás lett, a Végállomás Bistorant és a Dűlő is helyet követelt magának a Dining Guide százas listáján. Aki arra jár áprilisban, jelentkezhet az alábbi programokra: interaktív vacsoraszínház, avagy merénylet a sárgaköves úton. Egy merénylet és annak megoldása, a fogások közt kihallgatásokkal. Mert Agatha Christie óta tudjuk, hogy egy vacsorán bármi megtörténhet. Április 9­én 19 órától a Végállomás Bistorantban.
Bock borvacsora április 15-­én 19 órától az Avalon Ristorante-­ban. Borismereti kurzus két napban Sándor Zsolttal: április 16­-án és 17­-én. Bükki borvidék? Igen, volt ilyen – és Sándor Zsolt szerint lesz is.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram