Hirdetés
Hirdetés

Minden nap van ok az ünneplésre - Az Édes Város ehhez kínálja 40 cukrászat prémium édességeit

SZERZŐ: Szász Eszter
2022. szeptember 1.
A tortarendelés bizalmi ügy. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenkinek okozott már fejtörést, milyen édességet válasszon, legyen az születésnap vagy évforduló.
Hirdetés

Az Édes Város semmi mást nem csinált, mint összegyűjtötte Budapest legjobb cukrászdáit ahonnan házhoz szállítja a kiválasztott süteményt. A startupot 2019-ben alapította Bakonyi Gergő és Kassai Viktor azért, hogy másoknak is megkönnyítse a torta- és süteményrendelés folyamatát. A céljuk az volt, hogy kizárólag a legjobb, prémium minőségű desszerteket kínáló helyek kínálatát gyűjtsék össze. Ma már 40 cukrászat választékából rendelhetünk, amelyet már nem csak a fővárosba, hanem az agglomerációba is kiszállítanak.

Fotó: Draskovics Ádám

Az Édes Város koncepciójában a legnagyobb hangsúlyt a minőségre fekteti, a kínálatában a prémium cukrászdák mellett az esetleg még "láthatatlan" kis üzleteket is szeretné megismertetni a közönséggel. A kis cukrászdákat most fokozottan fenyegeti a bezárás veszélye, a kiszállítási lehetőség pedig - ahogy a Covid alatt is - a fennmaradásukat is támogathatja.  A tulajdonosok hisznek abban, hogy még a legborúsabb helyzetben is szükség van ünneplésre és jókedvre, erre pedig a sütemények igazán alkalmas kellékek lehetnek.

"Az Édes Város nem csak édességet kínál, hanem életfilozófiát is. Ne a negatívumokra fókuszáljunk, hanem az apró pici örömökre, a mindennapok jobbá és derűsebbé tételére. "

Fotó: Draskovics Ádám

Tortát automatából?

Ahogy más csomagot is, tortát is vehetünk majd át úgynevezett csomagponton, amely nem csak egyszerűbb, de gazdaságosabb is lesz a megrendelőnek. Izgalmas újítás mindesetre, hogy a csomagpontra süteményért megyünk majd. A kiszállítások mellett nagy tervük, hogy külföldön - Bécsben, Berlinben és Barcelonában -  is bemutassák a magyar cukrásztermékeket, ezzel is növelve a hazai cukrészdák forgalmát.

Tovább olvasok:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram