Hirdetés
Hirdetés

Miért kell tampon az ételfotózáshoz?

SZERZŐ: DiningGuide
2016. január 5.
Az amerikai ezermesterek szerint az életben két dologra van szükség, WD-40 sprére, valamint szigetelőszalagra. Mint most kiderült, nagyjából így gondolkodnak a gasztrofotósok is, akik szintén szívesen nyúlnak az amúgy űrhajózáshoz kifejlesztett spréhez, ha tökéletes ételfotókat akarnak készíteni.
Hirdetés

De azért az ő tudományuk ennél jóval összetettebb. 6 amerikai stylist vallott arról, hogy lesznek profi külsejű ételek mondjuk az Instagramon, vagy a magazinokban - igaz, többségét nem lehet megenni, de legalább szépek. Megtudjuk végre, például mitől olyan szép egyenletes barna a sült pulyka bőre, ahogy azt is, hogyan is jöhet annyi gőz ki egy adag főtt tésztából. Tampon, testápoló, ragasztó, színezék, szójaszósz a kávéhoz - egy jó food stylist mindenre felkészül.
Képek és sztorik a food stylingról itt.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram