A hivatalos nevén Frog by Adam Handling Restaurant Covent Garden, mint a neve is rámutat, a londoni West Enden fellelhető, a mindig nyüzsgő városrész egyik egy Michelin-csillagos éttermeként. Séfje, Adam Handling szemtelenül fiatal, még csak 34 éves, de 2013-as televíziós szereplésének köszönhetően hírnévre tett szert a MasterChef: The Professionals játékosaként. Bár nem ő nyerte meg a tehetségkutató show-t, szép karriert fut be. Immár három éttermet és egy bárt jegyez Londonban.
A Frog by Adam Handling egyszerű, letisztult, modern konyhát visz. Koncentrálnak a regionális alapanyagokra, de sokat elárul a Frog stílusáról, hogy az egyik signature ételük a csirkemájpástétom sült csirkebőrrel ízesített sós vajjal és házi kenyérrel, amelyet a séf húga és az egykori vasárnapi családi ebédek ihlettek, ahol a lánytestvér kizárólag sült csirkét volt hajlandó enni. A kifinomult egyszerűség mindenesetre csillagot ért a Michelin Guide ítészeinél, Adam Handling pedig a napokban a Salt két szakmai vezetőjét látta vendégül.
Ez az este a magyar gasztronómia jegyében zajlott, Tóth Szilárd hazai alapanyagokból dolgozott, Szeged-melléki kacsamájjal és magyar kecskesajttal, és a vendéglátó Adam Handling is bevont magyar alapanyagot az ételeikbe, köztük pirospaprikát és tokaji aszút, amellyel a csokoládédesszertet fuzionálta.
Tóth Szilárd és Boldizsár Máté bemutatta azt a múltból táplálkozó, mégis előremutató kortárs magyar konyhát, amit a Michelin Guide inspektorai 2021-ben csillaggal értékeltek. Az est különlegessége volt, hogy a Michelin-kalauz szervezésének köszönhetően olyan neves médiumok munkatársai is kiélvezhették a Salt ízeit, mint a Financial Times, The Times, The Telegraph és a Food&Travel,. Rajtuk kívül többmilliós követőbázissal bíró influenszer is részt vett a vacsorán.
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2023-ban.