Hirdetés
Hirdetés

Mel Gibson a Fricskában és a balatoni Jásdi Borteraszon is járt

SZERZŐ: DiningGuide
2022. február 24.
Mel Gibson-észlelések Veszprémben és Csopakon.
Hirdetés

Nyitófotó: Fricska Étteremlakás

Szívmelengető kis színesek a sajtóban, amikor Magyarországon forgató szupersztárok bukkannak fel civil mivoltukban. A luxusszállodákban és -éttermekben pihenő, étkező hírességek jelenléte az ott dolgozók számára teljesen természetes, de amióta ilyen sok film és sorozat forog nálunk, huzamosabb időre is itt laknak a filmszínészek.

Emlékezetes volt néhány évvel ezelőtt Harrison Ford szimpátiaturnéja. A Szárnyas fejvadász második részét itt forgató sztár biciklizett, éttermezett és a helyiekkel szelfizett keresztül-kasul Magyarországon. Evett a Pomo d'Oroban, a pákozdi Szúnyogszigeti Halászcsárdában, a kisoroszi Rácz Fogadóban, egy biciklis boltban pedig el is mosogatta a kávéscsészéket.

Hirdetés

Harrison Ford ekkor ugyan vélhetően száz évre kimaxolta a jó fej sztár fogalmát, nemrég Willem Defoe és Mark Ruffalo törzshelye lett itt tartózkodásuk alatt a Rosenstein Vendéglő, a vegán Casey Affleck a Napfényes Étteremre szavazott, Csopakon pedig évekkel ezelőtt már Arnold Schwarzenegger is jól érezte magát. A Szent Donát Birtok akkor ezt írta a Terminátor 6 egyes jeleneteit nálunk forgató színész látogatásáról: "Amikor a hírnév ízléssel és alázattal párosul. Chapeau!"

Most pedig Mel Gibson, élvezi ki a magyar vendéglátást, aki Budapestről a Balaton felé vette az irányt. A csopaki Jásdi Pincészetben bort kóstolt, és a beszámolók szerint közel egy órán át beszélgetett a személyzettel, de a Fricska csapata sem panaszkodott a színész modorára, sőt.

Csoda nap a Fricskában, nálunk ebédelt Mel Gibson❤️ Magyarországon forgatják a John Wick sorozat új részét, a The Continentalt Mel Gibsonnal. A film egyik forgatási helyszínét a közeli inotai hőerőmű adja. Nagy megtiszteltetés a Fricskának, nagy öröm a csapatnak, hogy Mel Gibson beugrott hozzánk ebédelni, és nagy boldogság, hogy egy közös képen összeállt a kollégákkal. Várjuk vissza szeretettel, mert a szabadnapos fricskások most nagyon szomorúak!

Olvassa el a veszprémi Fricskáról írt cikkünket is!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram