Hirdetés

A Jóság Hónapja a Bocuse d’Or Tankonyhájába is beköszöntött.

Hirdetés

Ilyen még sosem volt a Magyar Bocuse d’Or versenyboxaiban. Hangzavar, nevetés, esetenként rumli (jó, nem igazi, csak olyan, amire egy konyhai zsűrítag súlyos mínuszokat húzna be a Bocuse d’Oron), sehol egy stopper, sehol egy szigorú arc, sőt, talán még a szuvid se került elő, pontszámok meg aztán végképp nem. Ma délelőtt ugyanis igazi örömfőzés zajlott a boxokban, a Jónak lenni jó! kampány részeként, a kezdeményezéshez kapcsolódó Jóság Hónapjában. A kampány lényege, hogy az MTVA minden évben egy-egy hiteles szervezet munkáját segíti adományokkal és felajánlásokkal. Idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a kedvezményezett.
A Magyar Bocuse d’Or Akadémia úgy vett részt a kampányban, hogy örömfőzésre hívta a Máltai Szeretetszolgálat iskolaalapítványa által fenntartott Kelta Vendéglátóipari Szakiskola diákjait, akik Hamvas Zoltánnal, Széll Tamással, Szulló Szabinával, Bíró Lajossal, Sárközi Ákossal, Wolf Andrással és Szabó Kevinnel főzhettek közösen egy-egy ételt.
Ezek azok az események, ahol mindenki boldog, a legboldogabb azonban kétségkívül az iskola egyik tanulólánya volt, akiről majdnem biztosan kijelenthetjük, hogy nincs nála nagyobb Sárközi Ákos rajongó. Vele ma új értelmet kapott az örömfőzés szó.

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS