Hirdetés
Hirdetés

Megjelent Széll Tamás könyve

SZERZŐ: DiningGuide
2016. november 11.
Jó pár éve a szemünk előtt van, végig kísérhettük, hogyan jutott el a májusi Bocuse d'Or győzelemig. Most azonban saját maga avat be a történetébe. Íme 10 meglepő információ, amit elmesél a könyvben, és ez persze csak ízelítő. Kiskorában volt, hogy hetekig napi egy bögre kakaó volt a teljes fogyasztása Gyerekkorában vasárnaponként Kudlik Juli főzőműsorára […]
Hirdetés

Jó pár éve a szemünk előtt van, végig kísérhettük, hogyan jutott el a májusi Bocuse d'Or győzelemig. Most azonban saját maga avat be a történetébe. Íme 10 meglepő információ, amit elmesél a könyvben, és ez persze csak ízelítő.

  1. Kiskorában volt, hogy hetekig napi egy bögre kakaó volt a teljes fogyasztása
  2. Gyerekkorában vasárnaponként Kudlik Juli főzőműsorára ébredt
  3. A véletlenek különös egybeesése folytán az osztályfőnöke tanította meg csirkét kopasztani
  4. Csalárd fondorlattal jutott el Dél-Afrikába
  5. A csigafőzésről a Rózsaszín párducban hallott először
  6. Utazás előtt hamarabb van meg az éttermi foglalása, mint a repülőjegye
  7. A házukban a pincében is kaméleonok laknak
  8. A keméleonok nem kedvelik Széll Tamást
  9. Két éve 9000 Ft-ért vásárolt meg egy 1988-as, vintage Lego hidroplant
  10. Nagyon szereti a rendet

A könyvben Széll Tamás élet- és karriertörténetén kívül szerepelnek receptek (például a nagymamája házi krémese), tanácsok otthoni főzéshez, kis szótár a ma használatos gasztronómiai alapfogalmakhoz, valamint kaméleonok, halak, sőt, még kalózlegó is.
A könyvet a Kossuth Kiadó adta ki, bővebb információ ITT található.
szel_tamas_borito

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram