Hirdetés
Hirdetés

Meghosszabbítva! A Bocuse d’Or séfjei tovább főznek a kórházi dolgozóknak

SZERZŐ: DiningGuide
2020. április 17.
Eredetileg április 11-ig született megállapodás a jótékonysági ételkiszállítást illetően, de április 25-ig sikerült meghosszabbítani az önkéntes főzések időtartamát. A Bocuse d’Or-szervezte séfösszefogás tehát folytatódik a METRO Gasztroakadémia konyháján.
Hirdetés

Folytatódik a főzés az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a budapesti SOTE Sürgősségi Betegellátó, valamint a legtöbb beteget fogadó vidéki kórház, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház munkatársai számára.

Miután Szulló Szabina és Széll Tamás a húsvéti ünnepnapokon a saját éttermükben, a Stand25-ben folytatták a főzést, sikerült meghosszabbítani a jótékonysági együttműködést. Harmath Csaba gasztronómiai szakértő, Bősze Ákos (METRO Magyarország), Volenter István (Bocuse d’Or-coach), Molnár Bence (Bocuse d’Or magyar csapat commis), Veres István (a Bocuse d’Or magyar csapat és a Babel Budapest séfje), valamint Eszenyi Gábor (METRO Magyarország) főzött együtt.

Harmath Csaba sem először áll helyt a jótékonységi főzésen.

Veres István sem. A lenti képen pedig Molnár Bence.

Tavaszi zöldborsóleves készült vajas galuskával, valamint rozmaringos sült csirkecomb, hagymás tört burgonyával és jus-vel.

 

 

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram