Hirdetés
Hirdetés

Megérkezett Robert de Niro válasza a Madrid Fusion igazán kreatív felkérésére

SZERZŐ: DiningGuide
2021. május 28.
Ki lehet az a nagyság, aki miatt öt csúcsséf áll össze, hogy közösen készítsenek számára egy egyszeri és megismételhetetlen menüt? A séfek névsora szédítő: Mauro Colagreco, José Andrés, Joan Roca, Quique Dacosta és Martín Berasategui fogja prezentálni a vacsorát. Egy nem várt név a Madrid Fusion gasztronómiai kongresszus szakmai hírességei között.
Hirdetés

A Madrid Fusion, avagy a Madridi Nemzetközi Gasztronómiai Kongresszus évenkénti rendes időpontja január végére esik, de a járvány ezt a dátumot is felülírta. A madridi IFEMA vásárterületen zajló esemény néhány nap múlva, május 31-én, hétfőn kezdődik, és idén is három napon át tart.

2003-as indulása óta a 19. alkalommal rendezik meg a szakmai csúcstalálkozót, és korábban is kiválóan megvalósított ötletekkel álltak elő. 2016-ban például a posztavantgárd tematikában szintén egy nem mindennapi promóciós videót készítettek, amelyben a Neander-völgyi ember életén keresztül mutatják be az étkezés felfedezésének örömét az ősidőkben. Mozgóképen mesélték el, hogyan figyelhetett fel messzi elődünk a környezetére, mit evett, hogyan találkozott először a tűzzel, és ismerte meg a sütés lehetőségét.

Idén minden kreativitásukat bedobták, és csak sejteni lehet a felvétel alapján, hogy a pandémiát követően valószínűleg valóban akadhattak financiális problémáik. Robert de Nirónak a Madrid Fusion amerikai ügyvédje tesz egy "visszautasíthatatlan ajánlatot", és az exkluzív vacsorát nyújtó öt séf is brillíroz a videóban. A videó zseniális, tele idézetekkel és utalásokkal a színész olyan opuszaiból, mint a Taxisofőr, a Keresztapa és a Dühöngő bika.

Tegnap pedig a válasz is megérkezett a színésznagyságtól, az olvasóink pedig talán kitalálják a felkérés kimenetelét.

https://www.instagram.com/p/CPYhmRoof8B/

Tovább olvasok:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram