Hirdetés
Hirdetés

Marhapofa bok choy-jal és sült csicsókával - Pohner Ádám receptje

SZERZŐ: DiningGuide
2015. december 22.
Molnár Gábor volt segítője, az idei magyar Bocuse d'Or elődöntő győztese jelenleg az Olimpiában szakács és közben japán szakra jár egyetemre: karácsonyi recept Pohner Ádámtól.
Hirdetés

Hozzávalók 4 főre:

  • 1 kg marhapofa
  • 1 liter barna alaplé
  • 4 bok choy
  • kb. 60 dkg csicsóka

"A pofát lehártyáztam, körbepirította és barna alaplében megfőztem. Az alaplevet szép lassan leforraltam, beállítottam az állagát (keményítő) és a sóját. Miután a pofa kihűlt, szeleteltem és még egyszer megpirítottam. A bok choy-t gőzöltem, majd ponzuval meglocsoltam. Csicsókát megsikáltam félbevágtam és vajazott, sózott tepsiben 20 percet sütöttem, amíg megpuhult."

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram