Korponai Péter és Borszéki-Ékes Beatrix feljött a Balzac utcás szuterénből, és a napokban nyílt Paulay Ede utcai helyüket látva, most már valójában értjük, hogy mi a különbség egy cukrászda és egy desszertműhely között. Tortában is erősek.
Málnamousse
- 500g málnapüré
- 250g tejszín
- 50g tojásfehérje
- 100g cukor
- 50g víz
- 1db citromhéj
- 10g zselatin lap
Pisztácia zselé
- 50g víz
- 50g cukorszirup
- 50g pisztáciapaszta
- 2g zselatin lap
Pisztácia ropogós
- 80g fehér csoki
- 20g pisztáciapaszta
- 50g ostyatörmelék
- 50g málnamag
Málnás vajas lap
- 50g vaj
- 50g porcukor
- 50g egész tojás
- 50g liszt
- 35g málna
- 1 db citromhéj
Glasage
- 125g decorgél
- 30g víz